Om Nuttet Baby

Hos Nuttet Baby er vi dedikerede til at gøre din rejse som forælder så glædelig, bekvem og mindeværdig som muligt. Med vores omfattende udvalg af nuttede og funktionelle babyprodukter samt enestående kundeservice, stræber vi efter at være din foretrukne destination, når det kommer til at shoppe til din lille én.

Hos Nuttet Baby forstår vi, hvor vigtigt det er at give dit barn de bedste produkter, der opfylder deres behov og sikrer deres komfort og sikkerhed. Derfor har vi håndplukket hvert eneste produkt i vores sortiment med omhu, idet vi kun vælger produkter fra pålidelige mærker, der opfylder vores strenge kvalitetsstandarder.

Vores Team

Besøg vores shop her

Mikkel Frost

Marketingsafdeling

Charlotte Frost

CEO, co-founder

Anne Kallestrup Laursen

Produktudviling
Furniture collections

How we start our business

Vores sortiment omfatter alt, hvad du måtte have brug for til din baby, lige fra nuttet tøj og tæpper til praktiske babyudstyr som skåle, sippy-kopper og spinnere. Uanset om du er på jagt efter det perfekte babyshower-gave, opdaterer garderoben til den lille eller udstyr til børneværelset med de nødvendige ting, har vi dig dækket.

Vi er stolte af vores engagement i at levere fremragende kundeservice og skabe en behagelig shoppingoplevelse for vores kunder. Vores venlige og kyndige personale står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål, rådgivning eller produktsøgning, og vi stræber efter at opfylde dine behov på enhver mulig måde.

Vores mission er enkel: At være der for dig og den lille, hver eneste dag. Vi ønsker at være det mest pålidelige sted på rejsen gennem forældreskabet og gøre det lettere og sjovere for dig at tage vare på din baby.

Tak fordi du valgte Nuttet Baby til dine babybehov. Vi ser frem til at være en del af din rejse som forælder og til at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med dig og den lille!